Print
Burrata met pecanolie
Burrata met pecanolie
Maaltijd Dessert
Product Olie
Grondstof Pecan
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • Migino pecanolie
  • 1 bol burrata
  • 1 appel (Granny SMith)
  • 1 limoen (zeste)
  • geroosterde pecannoten
  • citroentijm
Maaltijd Dessert
Product Olie
Grondstof Pecan
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • Migino pecanolie
  • 1 bol burrata
  • 1 appel (Granny SMith)
  • 1 limoen (zeste)
  • geroosterde pecannoten
  • citroentijm
Burrata met pecanolie
Instructies
  1. Verdeel de burrata in vier kommen
  2. Schil en snij de appel fijn. Strooi de appel over de burrata
  3. Voeg een beetje Migino pecanolie toe
  4. Hak de pecannoten in kleine stukjes. Voeg toe in de kom
  5. Werk af met limoenzeste en enkele takjes citroentijm
Deel dit Recept