Print
Gazpacho met dederolie en amandelmeel
Gazpacho met dederolie en amandelmeel
Maaltijd Voorgerecht
Product Meel, Olie
Grondstof Amandel, Deder
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • Migino dederolie
  • 3 eetlepels Migino amandelmeel
  • 8 trostomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 1 witte ajuin
  • 1 rode ajuin
  • 1 teentje look
  • scheut witte wijnazijn
  • basilicum
  • 3 sneetjes wit brood
  • peper
  • zout
Maaltijd Voorgerecht
Product Meel, Olie
Grondstof Amandel, Deder
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • Migino dederolie
  • 3 eetlepels Migino amandelmeel
  • 8 trostomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 1 witte ajuin
  • 1 rode ajuin
  • 1 teentje look
  • scheut witte wijnazijn
  • basilicum
  • 3 sneetjes wit brood
  • peper
  • zout
Gazpacho met dederolie en amandelmeel
Instructies
  1. Snij 1 tomaat, rode ajuin en een halve komkommer in zeer fijne stukjes. Leg opzij (deze worden als garnering gebruikt)
  2. Snij de rest van de tomaten en de komkommer met de overige groenten in stukken. Doe ze in een blender
  3. Voeg de look, basilicum en amandelmeel toe. Doe er een flinke scheut Migino dederolie bij. Kruid met peper en zout
  4. Mix tot een gladde soep
  5. Laat de soep ijskoud worden in de koelkast
  6. Serveer in een diep bord 3 kleine hoopjes van de fijngesneden stukjes tomaat, komkommer en rode ajuin. Werk af met enkele blaadjes basilicum
    Serveer in een diep bord 3 kleine hoopjes van de fijngesneden stukjes tomaat, komkommer en rode ajuin. Werk af met enkele blaadjes basilicum
  7. Snij de sneetjes brood in blokjes (croutons). Bak de croutons zonder olie in de pan tot ze mooi krokant zijn. Serveer samen met de gazpacho
Deel dit Recept