Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Maaltijd
Voorgerecht
Product
Olie
Grondstof
Pompoenpit
Moeilijkheid
Eenvoudig
Porties
Prep Tijd
2
personen
15
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
15
minuten
Ingrediƫnten
20
ml
Migino pompoenpitolie
4
sneetjes
brood
140
gram
mozzarella
100
gram
driekleurige kerstomaten
veldsla
pompoenpitten
basilicum
peper
grof zout
Instructies
Snij de kerstomaten in vier stukjes en de mozzarella in blokjes
Rooster de pompoenpitten kort in de pan of oven
Snij de verse basilicum fijn
Toast de sneetjes brood
Leg een sneetje geroosterd brood op het bord
Leg op het brood enkele blaadjes sla
Vul aan met stukjes tomaat en mozzarella
Kruid met peper en zout
Werk af met fijne basilicum, geroosterde pompoenpitten, Migino pompoenpitolie en het tweede sneetje geroosterd brood