Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Ingrediƫnten
  • 20ml Migino pompoenpitolie
  • 4sneetjes brood
  • 140gram mozzarella
  • 100gram driekleurige kerstomaten
  • veldsla
  • pompoenpitten
  • basilicum
  • peper
  • grof zout
Instructies
  1. Snij de kerstomaten in vier stukjes en de mozzarella in blokjes
  2. Rooster de pompoenpitten kort in de pan of oven
  3. Snij de verse basilicum fijn
  4. Toast de sneetjes brood
  5. Leg een sneetje geroosterd brood op het bord
  6. Leg op het brood enkele blaadjes sla
  7. Vul aan met stukjes tomaat en mozzarella
  8. Kruid met peper en zout
  9. Werk af met fijne basilicum, geroosterde pompoenpitten, Migino pompoenpitolie en het tweede sneetje geroosterd brood