Dip van wortelen en walnootpasta
Dip van wortelen en walnootpasta
Maaltijd
Aperitief
,
Finger food
,
Saus/ dressing
Product
Pasta
Grondstof
Walnoot
Moeilijkheid
Eenvoudig
Porties
Prep Tijd
4 à 8
personen
10
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Porties
Prep Tijd
4 à 8
personen
10
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Ingrediënten
2
eetlepels
Migino walnootpasta
300
gram
wortelen
1
eetlepel
yoghurt
peper
zout
verse koriander
Instructies
Schil en snij de wortelen in stukjes
Kook de wortelen gaar in een pot met een beetje water en zout
Laat de gekookte wortelen afkoelen
Doe de wortelen, Migino walnootpasta en de yoghurt in een blender. Kruid met peper en zout
Mix alles tot een mooi geheel, kruid eventueel bij
Werk af met een beetje koriander