Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Servings
2personen
Cook Time
10minuten
Servings
2personen
Cook Time
10minuten
Ingredients
  • 20ml Migino walnootolie
  • 150gram rundsvlees
  • 1 puntpaprika
  • Afrikaantjes (optioneel)
  • walnoten
  • oregano
  • peper en zout
Instructions
  1. Snij het rundsvlees en de puntpaprika in zeer fijne stukjes
  2. Rooster de walnoten in de oven of pan
  3. Hak de walnoten fijn, hou er enkele hele over voor garnering
  4. Meng het rundsvlees met Migino walnootolie, puntpaprika en fijnehakte walnoten. Kruid met peper en zout
  5. Schik de rundstartaar in een ringvorm op het bord
  6. Werk af met een walnoot, Afrikaantjes, oregano en een vleugje Migino walnootolie