Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Porties
2personen
Kook Tijd
10minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
  • 20ml Migino walnootolie
  • 150gram rundsvlees
  • 1 puntpaprika
  • Afrikaantjes (optioneel)
  • walnoten
  • oregano
  • peper en zout
Instructies
  1. Snij het rundsvlees en de puntpaprika in zeer fijne stukjes
  2. Rooster de walnoten in de oven of pan
  3. Hak de walnoten fijn, hou er enkele hele over voor garnering
  4. Meng het rundsvlees met Migino walnootolie, puntpaprika en fijnehakte walnoten. Kruid met peper en zout
  5. Schik de rundstartaar in een ringvorm op het bord
  6. Werk af met een walnoot, Afrikaantjes, oregano en een vleugje Migino walnootolie