Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Maaltijd
Voorgerecht
Product
Olie
Grondstof
Walnoot
Moeilijkheid
Eenvoudig
Porties
2
personen
Kook Tijd
10
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
10
minuten
Ingrediƫnten
20
ml
Migino walnootolie
150
gram
rundsvlees
1
puntpaprika
Afrikaantjes (optioneel)
walnoten
oregano
peper en zout
Instructies
Snij het rundsvlees en de puntpaprika in zeer fijne stukjes
Rooster de walnoten in de oven of pan
Hak de walnoten fijn, hou er enkele hele over voor garnering
Meng het rundsvlees met Migino walnootolie, puntpaprika en fijnehakte walnoten. Kruid met peper en zout
Schik de rundstartaar in een ringvorm op het bord
Werk af met een walnoot, Afrikaantjes, oregano en een vleugje Migino walnootolie