Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Maaltijd
Hoofdgerecht
Product
Olie
Grondstof
Walnoot
Moeilijkheid
Eenvoudig
Porties
Prep Tijd
2
personen
10
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Porties
Prep Tijd
2
personen
10
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
20
ml
Migino walnootolie
200
gram
tagliatelle
150
gram
champignons
150
gram
jonge bladspinazie
Parmezaanse kaas
walnoten
peterselie
peper en zout
Instructies
Reinig de champignons en snij ze in stukken
Bak de champignons in een pan en kruid met peper en zout
Rooster de walnoten kort in de pan of oven
Hak de walnoten fijn, hou er nog enkele hele over
Kook de tagliatelle gaar
Voeg de champignons en de fijngehakte walnoten toe bij de pasta
Stoof de spinazieblaadjes kort aan, kruid met peper en zout en voeg toe aan de pasta
Werk af met enkele hele walnoten, peterselie, rasp van de Parmezaanse kaas en Migino walnootolie