Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
  • 20ml Migino walnootolie
  • 200gram tagliatelle
  • 150gram champignons
  • 150gram jonge bladspinazie
  • Parmezaanse kaas
  • walnoten
  • peterselie
  • peper en zout
Instructies
  1. Reinig de champignons en snij ze in stukken
  2. Bak de champignons in een pan en kruid met peper en zout
  3. Rooster de walnoten kort in de pan of oven
  4. Hak de walnoten fijn, hou er nog enkele hele over
  5. Kook de tagliatelle gaar
  6. Voeg de champignons en de fijngehakte walnoten toe bij de pasta
  7. Stoof de spinazieblaadjes kort aan, kruid met peper en zout en voeg toe aan de pasta
  8. Werk af met enkele hele walnoten, peterselie, rasp van de Parmezaanse kaas en Migino walnootolie