-
Boîte découverte avec 6 différentes huiles (20 ml) et idées recette
- Huile de noisette
- Huile de noix
- Huile d'amande
- Huile de pépin de courge
- Huile de sésame
- Huile de pistache
-
Boîte d'expérience avec 9 huiles différentes (100 ml) avec des ideées recette
- Huile de noisette
- Huile de noix
- Huile de pistache
- Huile d'amande
- Huile de pécan
- Huile de pépin de courge
- Huile de sésame
- Huile de cameline
- Huile de cacahuète
-
A TRADUIRE De amandel is het zaad van de amandelboom (Prunus dulcis). De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt. Amandelolie, met zijn zachtzoet smakenpakket perfect geschikt voor de creatieve keuken, zowel geschikt voor zoete en zoute bereidingen.
-
TBTLWalnoot of okkernoot (Juglans regia de) is de bekendste soort van een geslacht van bladverliezende bomen uit de okkernootfamilie (Juglandaceae) en is een oude voedselbron, oorspronkelijk uit de bergen in Centraal Azië.
De amberkleurige olie is een authentiek product en geeft een unieke toets aan uw bereidingen. Deze wordt geproduceerd op basis van walnoten uit Vlaanderen of Frankrijk.
Ideaal bij salades en kaas, maar ook verrassend bij vlees! Het best brengt u er een gerecht op het laatste ogenblik mee op smaak.
-
Pâte de pépin de courge 100 % naturel et pure à base de pépins de courge lègerement toasté
-
Pompoenen zijn een zeer oud cultuurgewas en vormen een familie met kalebassen en komkommers. In de 16e eeuw werd de pompoen voor het eerst in Europa geïntroduceerd. De pompoen wordt geleverd door soorten van het geslacht Cucurbita, dat totaal een dozijn soorten omvat.De intens groene pompoenpitolie heeft een prachtige, nootachtige smaak die erg goed past bij groenten en aardappelen. Pompoenpitolie is gezond, zit vol vitaminen en mineralen en is een culinaire belevenis!