Print
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Product Olie, Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 1 eetlepel Migino hazelnootolie
  • 270 gram gekookte rode bieten
  • 1 theelepel sushiazijn
  • 1 eetlepel platte kaas
  • peper
  • zout
Product Olie, Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 1 eetlepel Migino hazelnootolie
  • 270 gram gekookte rode bieten
  • 1 theelepel sushiazijn
  • 1 eetlepel platte kaas
  • peper
  • zout
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Instructies
  1. Snij de rode biet in stukjes
  2. Doe de rode biet samen met Migino hazelnootpasta in een blender. Voeg Migino hazelnootolie, sushiazijn, platte kaas, peper en zout toe.
  3. Mix alles tot een mooi geheel, kruid eventueel bij
Deel dit Recept