Dip van wortelen en walnootpasta

Print
Dip van wortelen en walnootpasta
Dip van wortelen en walnootpasta
Product Pasta
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino walnootpasta
  • 300 gram wortelen
  • 1 eetlepel yoghurt
  • peper
  • zout
  • verse koriander
Product Pasta
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino walnootpasta
  • 300 gram wortelen
  • 1 eetlepel yoghurt
  • peper
  • zout
  • verse koriander
Dip van wortelen en walnootpasta
Instructies
  1. Schil en snij de wortelen in stukjes
  2. Kook de wortelen gaar in een pot met een beetje water en zout
  3. Laat de gekookte wortelen afkoelen
  4. Doe de wortelen, Migino walnootpasta en de yoghurt in een blender. Kruid met peper en zout
  5. Mix alles tot een mooi geheel, kruid eventueel bij
  6. Werk af met een beetje koriander
Deel dit Recept
2017-08-01T10:35:38+00:00