Print
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Product Olie, Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Time 15 minuten
Servings
personen
Ingredients
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 1 eetlepel Migino hazelnootolie
  • 270 gram gekookte rode bieten
  • 1 theelepel sushiazijn
  • 1 eetlepel platte kaas
  • peper
  • zout
Product Olie, Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Time 15 minuten
Servings
personen
Ingredients
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 1 eetlepel Migino hazelnootolie
  • 270 gram gekookte rode bieten
  • 1 theelepel sushiazijn
  • 1 eetlepel platte kaas
  • peper
  • zout
Dip van rode biet en hazelnootpasta
Instructions
  1. Snij de rode biet in stukjes
  2. Doe de rode biet samen met Migino hazelnootpasta in een blender. Voeg Migino hazelnootolie, sushiazijn, platte kaas, peper en zout toe.
  3. Mix alles tot een mooi geheel, kruid eventueel bij
Share this Recipe