Prep Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- Migino dederolie
- 3 eetlepels Migino amandelmeel
- 8 trostomaten
- 1 rode paprika
- 1 komkommer
- 1 witte ajuin
- 1 rode ajuin
- 1 teentje look
- scheut witte wijnazijn
- basilicum
- 3 sneetjes wit brood
- peper
- zout
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Snij 1 tomaat, rode ajuin en een halve komkommer in zeer fijne stukjes. Leg opzij (deze worden als garnering gebruikt)
- Snij de rest van de tomaten en de komkommer met de overige groenten in stukken. Doe ze in een blender
- Voeg de look, basilicum en amandelmeel toe. Doe er een flinke scheut Migino dederolie bij. Kruid met peper en zout
- Mix tot een gladde soep
- Laat de soep ijskoud worden in de koelkast
- Serveer in een diep bord 3 kleine hoopjes van de fijngesneden stukjes tomaat, komkommer en rode ajuin. Werk af met enkele blaadjes basilicum
- Snij de sneetjes brood in blokjes (croutons). Bak de croutons zonder olie in de pan tot ze mooi krokant zijn. Serveer samen met de gazpacho
Deel dit Recept