Print
Pesto van spinazie en hazelnootpasta
Pesto van spinazie en hazelnootpasta
Maaltijd Saus/ dressing
Product Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 4 eetlepels Migino zonnebloemolie natuur
  • 60 gram jonge bladspinazie
  • 20 gram dragon
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 2 teentjes look
  • 1 chilipeper (optioneel)
  • 5 eetlepels water
  • peper
  • zout
  • 2 limoen (zeste)
Maaltijd Saus/ dressing
Product Pasta
Grondstof Hazelnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 2 eetlepels Migino hazelnootpasta
  • 4 eetlepels Migino zonnebloemolie natuur
  • 60 gram jonge bladspinazie
  • 20 gram dragon
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 2 teentjes look
  • 1 chilipeper (optioneel)
  • 5 eetlepels water
  • peper
  • zout
  • 2 limoen (zeste)
Pesto van spinazie en hazelnootpasta
Instructies
  1. Doe de spinazie, Migino hazelnootpasta en de overige ingrediënten in een blender
  2. Mix alles tot een mooi geheel, kruid eventueel bij
Notities

Lekker met pasta, witte vis, aardpeer...

Deel dit Recept