Print
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Maaltijd Hoofdgerecht
Product Olie
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino walnootolie
  • 200 gram tagliatelle
  • 150 gram champignons
  • 150 gram jonge bladspinazie
  • Parmezaanse kaas
  • walnoten
  • peterselie
  • peper en zout
Maaltijd Hoofdgerecht
Product Olie
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino walnootolie
  • 200 gram tagliatelle
  • 150 gram champignons
  • 150 gram jonge bladspinazie
  • Parmezaanse kaas
  • walnoten
  • peterselie
  • peper en zout
Tagliatelle met spinazie, champignons en walnootolie
Instructies
  1. Reinig de champignons en snij ze in stukken
  2. Bak de champignons in een pan en kruid met peper en zout
    Bak de champignons in een pan en kruid met peper en zout
  3. Rooster de walnoten kort in de pan of oven
  4. Hak de walnoten fijn, hou er nog enkele hele over
  5. Kook de tagliatelle gaar
  6. Voeg de champignons en de fijngehakte walnoten toe bij de pasta
    Voeg de champignons en de fijngehakte walnoten toe bij de pasta
  7. Stoof de spinazieblaadjes kort aan, kruid met peper en zout en voeg toe aan de pasta
  8. Werk af met enkele hele walnoten, peterselie, rasp van de Parmezaanse kaas en Migino walnootolie
    Werk af met enkele hele walnoten, peterselie, rasp van de Parmezaanse kaas en Migino walnootolie
Deel dit Recept