Print
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Maaltijd Voorgerecht
Product Olie
Grondstof Pompoenpit
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino pompoenpitolie
  • 4 sneetjes brood
  • 140 gram mozzarella
  • 100 gram driekleurige kerstomaten
  • veldsla
  • pompoenpitten
  • basilicum
  • peper
  • grof zout
Maaltijd Voorgerecht
Product Olie
Grondstof Pompoenpit
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino pompoenpitolie
  • 4 sneetjes brood
  • 140 gram mozzarella
  • 100 gram driekleurige kerstomaten
  • veldsla
  • pompoenpitten
  • basilicum
  • peper
  • grof zout
Tomaat mozzarella met pompoenpitolie
Instructies
  1. Snij de kerstomaten in vier stukjes en de mozzarella in blokjes
  2. Rooster de pompoenpitten kort in de pan of oven
  3. Snij de verse basilicum fijn
  4. Toast de sneetjes brood
    Toast de sneetjes brood
  5. Leg een sneetje geroosterd brood op het bord
  6. Leg op het brood enkele blaadjes sla
    Leg op het brood enkele blaadjes sla
  7. Vul aan met stukjes tomaat en mozzarella
    Vul aan met stukjes tomaat en mozzarella
  8. Kruid met peper en zout
  9. Werk af met fijne basilicum, geroosterde pompoenpitten, Migino pompoenpitolie en het tweede sneetje geroosterd brood
    Werk af met fijne basilicum, geroosterde pompoenpitten, Migino pompoenpitolie en het tweede sneetje geroosterd brood
Deel dit Recept