Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 20 ml Migino walnootolie
- 200 gram tagliatelle
- 150 gram champignons
- 150 gram jonge bladspinazie
- Parmezaanse kaas
- walnoten
- peterselie
- peper en zout
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Reinig de champignons en snij ze in stukken
- Bak de champignons in een pan en kruid met peper en zout
- Rooster de walnoten kort in de pan of oven
- Hak de walnoten fijn, hou er nog enkele hele over
- Kook de tagliatelle gaar
- Voeg de champignons en de fijngehakte walnoten toe bij de pasta
- Stoof de spinazieblaadjes kort aan, kruid met peper en zout en voeg toe aan de pasta
- Werk af met enkele hele walnoten, peterselie, rasp van de Parmezaanse kaas en Migino walnootolie
Deel dit Recept