Print
Wok met kip en sesamolie
Wok met kip en sesamolie
Maaltijd Hoofdgerecht
Product Olie
Grondstof Sesam
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino sesamolie
  • 1 kippenfilet
  • 100 gram champignons
  • 100 gram broccoli
  • 1 rode puntpaprika
  • 200 gram noedels
  • 100 gram sojascheuten
  • 100 gram sluimererwten
  • sesamzaadjes
  • koriander
  • sojasaus
  • knoflook
  • peper en zout
Maaltijd Hoofdgerecht
Product Olie
Grondstof Sesam
Moeilijkheid Eenvoudig
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino sesamolie
  • 1 kippenfilet
  • 100 gram champignons
  • 100 gram broccoli
  • 1 rode puntpaprika
  • 200 gram noedels
  • 100 gram sojascheuten
  • 100 gram sluimererwten
  • sesamzaadjes
  • koriander
  • sojasaus
  • knoflook
  • peper en zout
Wok met kip en sesamolie
Instructies
  1. Snij de kippenfilet in reepjes, de champignons in blokjes, de puntpaprika in ringen, de roosjes van de broccoli en de knoflook fijn
    Snij de kippenfilet in reepjes, de champignons in blokjes, de puntpaprika in ringen, de roosjes van de broccoli en de knoflook fijn
  2. Rooster de sesamzaadjes kort in de pan of oven
  3. Bak de knoflook in olie in een wokpan
  4. Voeg de kip toe en bak mooi bruin, kruid met peper en zout
  5. Voeg de champignons en broccoli toe, vervolgens de sojascheuten en de sojasaus
  6. Kook de noedels gaar en voeg toe aan de wok
    Kook de noedels gaar en voeg toe aan de wok
  7. Werk af met koriander, geroosterde sesamzaadjes en Migino sesamolie
    Werk af met koriander, geroosterde sesamzaadjes en Migino sesamolie
Deel dit Recept