
Prep Time | 10 minuten |
Cook Time | 25 minuten |
Servings |
personen
|
Ingredients
- 20 ml Migino hazelnootolie
- 600 g kabeljauwfilet
- 250 gram champignons
- 250 gram jonge bladspinazie
- 500 gram wortelen
- 1 Oost-Indische kers
- peper en zout
- nootmuskaat
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Schil en kook de aardappelen gaar en verwerk tot puree
- Schil de wortelen, snij ze in blokjes en kook ze gaar
- Plaats de kabeljauw in een ovenschaal, voeg een beetje neutrale olie, peper en zout toe. Bak +/- 15 min op 180 °C.
- Snij de champignons in blokjes en stoof ze aan in boter
- Snij de spinazie fijn en stoof kort aan
- Verdeel de aardappelpuree in 2 delen
- Meng de helft van de puree met de aangestoofde spinazie, en de andere helft met de gekookte worteltjes
- Dresseer alles op een bord, werk af met enkele blaadjes Oost-Indische kers en Migino hazelnootolie
Share this Recipe