Print
Rundstartaar met walnootolie
Rundstartaar met walnootolie
Maaltijd Voorgerecht
Product Olie
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino walnootolie
  • 150 gram rundsvlees
  • 1 puntpaprika
  • Afrikaantjes (optioneel)
  • walnoten
  • oregano
  • peper en zout
Maaltijd Voorgerecht
Product Olie
Grondstof Walnoot
Moeilijkheid Eenvoudig
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 20 ml Migino walnootolie
  • 150 gram rundsvlees
  • 1 puntpaprika
  • Afrikaantjes (optioneel)
  • walnoten
  • oregano
  • peper en zout
Rundstartaar met walnootolie
Instructies
  1. Snij het rundsvlees en de puntpaprika in zeer fijne stukjes
  2. Rooster de walnoten in de oven of pan
  3. Hak de walnoten fijn, hou er enkele hele over voor garnering
  4. Meng het rundsvlees met Migino walnootolie, puntpaprika en fijnehakte walnoten. Kruid met peper en zout
  5. Schik de rundstartaar in een ringvorm op het bord
    Schik de rundstartaar in een ringvorm op het bord
  6. Werk af met een walnoot, Afrikaantjes, oregano en een vleugje Migino walnootolie
    Werk af met een walnoot, Afrikaantjes, oregano en een vleugje Migino walnootolie
Deel dit Recept